Godkjenninger:

Norges Massasjeforbund, NMF:

Balanz grunnutdanning til balanzterapeut er godkjent av Norges Massasjeforbund (NMF), og gir rett til tittelen Massør MNMF. Når du har gjennomført grunnutdannelsen som Balanzterapeut, kan du videreutdanne deg til Balanz muskelterapeut. Hvis du i tillegg har medisinsk grunnfag kan du titulere deg som Massasjeterapeut MNMF. Elever ved Balanz kan bli studentmedlemmer i NMF. 

Norges bransjeråd for massasje:

Balanz er aktiv medlem, og godkjent av Norges bransjeråd for massasje.

Nordic Association of Massage Therapy:

Balanz er aktiv medlem, og godkjent av Nordens bransjeråd for massasje.

NAV:

Elever har i mange år fått utdannelsen ved Balanz godkjent av NAV som yrkesrettet attføring/omskolering. Har du mulighet for støtte til utdannelse gjennom NAV, kan vi hjelpe deg med å lage en komplett handlingsplan som du kan levere din saksbehandler.

Registeret for alternative behandlere:

NMF er godkjent i registerordningen. Terapeuter som har fullført utdannelsen ved Balanz har rett til å melde seg inn i NMF og kan da registrere seg i registeret for alternative behandlere i Brønnøysundregisteret. Dette medfører MVA-fritak.

Team Balanz, Balanzterapeutenes samarbeidsorganisasjon:

Team Balanz er en samarbeidsorganisasjon for terapeuter utdannet ved Balanz Norge. Formålet med Team Balanz er å opprettholde et godt samarbeid terapeuter imellom, skape økt motivasjon og arbeidsglede.  Team Balanz ønsker å styrke Balanz-terapeutene faglig samt å ivareta kvaliteten på våre behandlinger. Team Balanz arrangerer fagkvelder, rimelige faghelger og egen hjemmeside med informasjon- og terapeutregister.

Team Balanz har også deltatt i landsomfattende idrettsarrangement som Oslo Maraton og NM i beach-håndball. Ytterligere informasjon: www.team-balanz.no

Balanz AS, Hinderveien 2, 3223 Sandefjord - Telefon: 40 00 43 34 - post@balanz.no