skip to Main Content
40 00 43 34 post@balanz.no

Kurssteder

Balanz arrangerer kurs og utdanning i Sandefjord, Sandnes, Søgne og Stjørdal.

Hos Balanz kan du velge kurssted fritt, ut fra hva som passer deg best. Du kan f.eks. ta alle kursene ett sted. Eller du kan ta et kurs i Sandefjord, neste i Søgne eller i noen av de andre byene vi arrangerer kurs.

Balanz massasjeskole Sandefjord

Når du kommer på kurs hos oss i Sandefjord, kan du parkere gratis rett utenfor massasjeskolen.

Vi har også tilgjengelig kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Hvis du ønsker å kjøpe mat er det matbutikk og restaurant kun få minutters gange fra Balanz massasjekole.

Hinderveien 2
3223 Sandefjord
Tlf. 40 00 43 34
E-post: post@balanz.no

Balanz massasjeskole Kristiansand/Søgne

På Sørlandet holder vi de fleste modulene i Søgne som ligger 20 min fra Kristiansand sentrum. Har vi større grupper holder vi kursene i lokaler i Kristiansand.

Når du kommer på massasjekurs hos Balanz massasjeskole i Søgne, kan du parkere gratis rett utenfor massasjeskolen. Vi har også tilgjengelig kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr.
Det finnes dusj tilgjengelig.

Linnegrøvan 21
4640 Søgne
Tlf. 40 00 43 34
E-post: post@balanz.no

Balanz massasjeskole Sandnes

Når du kommer på massasjekurs hos Balanz massasjeskole Sandnes kan du parkere gratis rett utenfor massasjeskolen. Vi har også tilgjengelig kjøkken med ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Dusj er tilgjengelig ved behov.

Hvis du ønsker å kjøpe mat i butikk, eller gå på kafe, pizzeria eller restaurant fins dette tilgjengelig kun to til tre minutters gange fra massasjeskolen.

Luramyrveien 65
4313
Sandnes
Tlf.: 40 00 43 34
E-post: post@balanz.no

Balanz massasjeskole Stjørdal

Balanz har arrangert kurs i Trondheim siden høsten 2014.
Fra januar 2019 flytter vi mesteparten av kursvirksomheten til Stjørdal, som er nabokommune til Trondheim og ligger nær Trondheim flyplass.
Vi holder da til i Stjørdalshallen som ligger i kort gangavstand fra Quality Hotel i sentrum, og knappe 4 km fra hotellene ved Værnes flyplass.

Stjørdal ligger veldig sentralt i forhold til flyplass og annen offentlig kommunikasjon. Da vi har elever fra hele Midt- og Nordnorge så er det lett tilgjengelig for alle.

Avdeling Stjørdal:
Her finner du informasjon om overnatting i Stjørdal.

https://www.stjordal.kommune.no/besokende/overnatting/Sider/default.aspx

Vi jobber med å få til gode avtaler for boende for våres elever som skal på kurs. Mer informasjon om dette kommer senere.

Gymnasgata 3

7500  Stjørdal

E-post: post@balanz.no

Back To Top