skip to Main Content
40 00 43 34 post@balanz.no

Balanz massasjeskole

har sitt hovedkontor i Sandefjord og her underviser vi i massasje og andre terapeutiske behandlingsmetoder. Vi har helgebaserte kurs som arrangeres både i Sandefjord, Kristiansand og Sandnes, Drammen og Trondheim. Mange av massasjekursene arrangeres flere helger i året, og vi har derfor et fleksibelt kursopplegg som kan tilpasses individuelle behov.

Balanz utdanning

Balanz utdanner Balanzterapeuter, Balanz muskelterapeuter og Balanz muskel- og leddakupunktører. Grunnutdannelsen til Balanzterapeut gir rett til medlemskap i Norges massasjeforbund (NMF) og gir momsfritak.

Balanz Kurs

Vi tilbyr kurs innen massasje, muskelterapi, idrettsmassasje, stretching, kopping, koppemassasje, hotstone, pumpemassasje, massasjekurs for hjemmebruk, triggerpunkt, muskel- og leddakupunktur

Balanz klinikker

Balanz har også flere klinikker hvor du kan få den massasjebehandlingen du trenger. Balanzklinikkene finner du i Sandefjord, Sandnes, Søgne og Stjørdal. Her finner du velutdannede terapeuter som er oppdaterte i sitt fag. Vårt mål er å ta oss god tid til hver enkelt klient og å ha høy medisinsk kompetanse innen vårt fag, men vi samarbeider også med annet helsepersonell hvis det er nødvendig. Hver klinikk har forskjellige behandlingstilbud. For å se mer om hva den enkelte klinikk tilbyr, gå inn på vår informasjon om klinikker.

Back To Top